Kağıt Ev 6.Bölüm Fragmanı

Kağıt Ev 6.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kağıt Ev dizisinin yeni bölümü olan 6.Bölümünde neler olacak? Kağıt Ev dizisinin yeni bölümü olan 6.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Görgü tanığının, Azra’nın canlı yayınında Mert’i suçlaması üzerine, Mert İnci’yle sevgili olduklarını itiraf etmek zorunda kalır. Mert’in itiraflarına Gülsüm’ün tepkisi nasıl olur? Mert Emniyetteki ifadesinde Bülent’e bilgi verirken, kendisini nasıl suçlu durumuna sokar?

Issız kayalıklara bırakılan İnci’nin cesedinin bulunmasından sonra Gülsüm evine döner. Gülsüm kızının ölümünden kimi suçlar? Programında Mert’in suçlanmasına neden olan Azra Cihan’a kendini affettirebilecek mi? Cihan, otuz yıllık karısının babasının bir katil olduğunu öğrenmişti. Bu şokla eve gelen Cihan, Aylin’le nasıl yüzleşecek? Cemre’yi kim neden kaçıracak ve kendini kaçıranları Cemre nasıl zor duruma düşürecek?

Kağıt Ev dizisinin yeni bölümü olan 6.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kağıt Ev Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kağıt Ev dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar