Kahramankazan İymir Köyü

Kahramankazan İymir Köyü

İymir köyü haberleri, Kahramankazan İymir köyü güncel son dakika gelişmeleri , İymir köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler , Ankara köyleri arasında yer alan İymir köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kahramankazan İymir köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İymir köyü son dakika gelişmeleri, İymir köyüne özgü yemekler, Kahramankazan İymir köyünün tarihi, İymir köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, İymir köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İymir, Ankara ilinin Kahramankazan ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesİymir düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İymir Köyü Resimleri ve İymir köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

i

 

Kahramankazan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresİymir özgü haber kanalı var mı? Kahramankazan Ankara Arası Kaç Km? Kahramankazan Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Kahramankazan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Kahramankazan İymir Köyünde doğan biri var mı? Kahramankazan Doğumlu Ünlüler Kimler?

İymir, Ankara ilinin Kahramankazan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köy, kuruluşundan bu güne kadar İmir, İymir ve İğmir isimlerini almıştır. İmir ve İymir, resmî olarak kullanılmış isimler olup; İğmir ismi, İymir'le olan benzerlikten dolayı kullanılmıştır. Köyün adının anlamı ve nereden geldiği ile geçmişi hakkında bilgi yoktur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.