Kahramankazan Örencik Köyü

Kahramankazan Örencik Köyü

Örencik köyü haberleri, Kahramankazan Örencik köyü güncel son dakika gelişmeleri , Örencik köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler , Ankara köyleri arasında yer alan Örencik köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kahramankazan Örencik köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Örencik köyü son dakika gelişmeleri, Örencik köyüne özgü yemekler, Kahramankazan Örencik köyünün tarihi, Örencik köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Örencik köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Örencik, Ankara ilinin Kahramankazan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Örencik Köyü Resimleri ve Örencik köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Kahramankazan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kahramankazan Ankara Arası Kaç Km? Kahramankazan Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Kahramankazan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Kahramankazan Örencik Köyünde doğan biri var mı? Kahramankazan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Örencik, Ankara ilinin Kahramankazan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köy Osmanlı döneminde askerlerin düşmandan saklanmak için kullandığı dağlarla çevrili bir köydür.Askerlerin etrafını ördüğü için bu adı almıştır. Ören ismi ticaret merkezi anlamında da kullanılmıştır.

Ankara iline 55 km, Kahramankazan ilçesine 8 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.