Kahramankazan Sancar Köyü

Kahramankazan Sancar Köyü

Sancar köyü haberleri, Kahramankazan Sancar köyü güncel son dakika gelişmeleri , Sancar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler , Ankara köyleri arasında yer alan Sancar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kahramankazan Sancar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sancar köyü son dakika gelişmeleri, Sancar köyüne özgü yemekler, Kahramankazan Sancar köyünün tarihi, Sancar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sancar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sancar, Ankara ilinin Kahramankazan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sancar Köyü Resimleri ve Sancar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Kahramankazan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kahramankazan Ankara Arası Kaç Km? Kahramankazan Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Kahramankazan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Kahramankazan Sancar Köyünde doğan biri var mı? Kahramankazan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Sancar, Ankara ilinin Kahramankazan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.2006 yılında mahalle olmuştur.Ancak köy görünümünden kurtulamamıştır.İleri gelen soyisimleri:DEMİRCİ,AYTÜRK,ÖZTÜRK, Gündoğar,ERTÜRK, İlboğa, Yurtoğlu, İlhan, Yaprak, Öymez, gibidir. Öztürk Soyadı, soyadı kanunu öncesinde Malakçıoğulları soyadını taşıyan ailenin soyadıdır buna ilaveten Gundogar soyadi da yine soyadi kanunu öncesinde Bayraktaroğlu soyadini taşıyan ailenin soyadidir.

Ankara iline İstanbul yolu üzerinden 57 km, Kusbakisi uzaklığı ise 27 km civarında olup Kahramankazan ilçesine 10 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.