Kahramankazan Yassıören Köyü

Kahramankazan Yassıören Köyü

Yassıören köyü haberleri, Kahramankazan Yassıören köyü güncel son dakika gelişmeleri , Yassıören köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler , Ankara köyleri arasında yer alan Yassıören köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kahramankazan Yassıören köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yassıören köyü son dakika gelişmeleri, Yassıören köyüne özgü yemekler, Kahramankazan Yassıören köyünün tarihi, Yassıören köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yassıören köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yassıören, Ankara ilinin Kahramankazan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yassıören Köyü Resimleri ve Yassıören köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Kahramankazan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kahramankazan Ankara Arası Kaç Km? Kahramankazan Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Kahramankazan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Kahramankazan Yassıören Köyünde doğan biri var mı? Kahramankazan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yassıören, Ankara ilinin Kahramankazan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Kilise mevkii, Aynalı Pınar, Sinap Tepe. (Sinaptepe de 1995 yılında yapılan doğa tarihi araştırmalarında 9.8 milyon yaşında bir maymunun fasili bulunmuştur.) 16, yüzyılın, sonlarında Anadolu’da başlayan Celali İsyanlarının önde gelen isimlerinde Kalenderoğlu Mehmet Paşa’nın bu köyden olduğu tarih kitaplarında yer almaktadır.

Ankara iline 51 km, Kahramankazan ilçesine 4 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.