Kahta OSB yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Kahta OSB yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Adıyaman'ın Kahta ilçe OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gazi Kaya'nın başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında, OSB idari bina projesi ve...

Adıyaman'ın Kahta ilçe OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gazi Kaya'nın başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında, OSB idari bina projesi ve yeni başvuruların değerlendirilmesi yapıldı.

Toplantıya ayrıca Kahta Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahman Toprak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Can ve Sırrı Köse ile bölgede görev yapan teknik personeller katıldı.

Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Kahta Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gazi Kaya, Kahta OSB'nin 6. Bölgeye alınmasından sonra yatırım taleplerinin giderek arttığını dolayısıyla bölgede sanayinin gelişmesi ve istihdamın arttırılmasına yönelik ciddi artışın yaşanacağının müjdesini verdi.

Bölgemizin ileriye yönelik ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini ve bütün kurumlarımızla beraber el birliği içinde Kahta'nın ve Kahta OSB'nin daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirten Kaya, "1. etap olarak büyük bir doluluk oranını yakaladık. İlçemizin 6. bölgeye alınmasıyla birlikte başta çalışanlarımızın SGK primleri olmak üzere birçok alanda yatırımcılarımıza avantajları beraberinde getiriyor. Dolayısıyla bölgemize çok fazla yatırım talepleri geliyor. Bu yatırım taleplerini karşılamak amacıyla 2. etabın açılması noktasında da gerekli girişimlerimizi ayrıca yapıyoruz. Bu nedenle 6. bölgeye alınmamızda başından beri emeği ve gayreti olan TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Aydın'a tüm sanayicilerimiz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca OSB idari bina projesinin yapılması ile diğer alt ve üst yapı çalışmalar için gerekli değerlendirmeler yapıldı.

Kahta OSB yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Kahta OSB yönetim kurulu toplantısı yapıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.