Kalbimdeki Deniz 47. Bölüm Fragmanı İzle

Kalbimdeki Deniz 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Kalbimdeki Deniz 47. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Raşel’in Mirat’ı kurtarmak için düşünmeksizin aldığı hayati risk, Mirat ve Yosef kadar Deniz’i ve Ece’yi de etkiler ve  bakıma ihtiyacı olduğundan, mecburen eve getirirler.

Raşel’in Mirat’ı kurtarmış olması gerçeği​ ve hayatlarına girmesi duygusal gerilimlere yol açarken, Yosef anne ve babası için bir şans daha olabileceği umudunu besler.

Mirat ona olan sevgisini her fırsatta hissettirmeye çalışsa da Deniz için de Raşel’in evdeki ​varlığı kolay değildir, duygusal iniş çıkışlar yaşar.

Deniz’in Mirat için yaptığı sürpriz ise Raşel’in gizlice koruduğu umudunu zedeler. Yosef’le Mustafa, Ece’yle Melisa arasındaki kıskançlık şimdilik hasıraltı edilirken, Yosef Ece’ye giderek daha fazla bağlandığını hisseder.

Alihan’ın açtığı davanın ilk duruşması görülür ve tanıkların dinlenmesi için süre verilir. Deniz tadilattan geçen kafesinde ilk siparişini yetiştirmek için uğraşırken, duyduğu bir haberle dünyası başına yıkılır.

Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar