Kalecik Akkuzulu Köyü

Kalecik Akkuzulu Köyü

Akkuzulu köyü haberleri, Kalecik Akkuzulu köyü güncel son dakika gelişmeleri , Akkuzulu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler , Ankara köyleri arasında yer alan Akkuzulu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kalecik Akkuzulu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akkuzulu köyü son dakika gelişmeleri, Akkuzulu köyüne özgü yemekler, Kalecik Akkuzulu köyünün tarihi, Akkuzulu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akkuzulu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akkuzulu, Ankara ilinin Kalecik ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akkuzulu Köyü Resimleri ve Akkuzulu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Kalecik Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kalecik Ankara Arası Kaç Km? Kalecik Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Kalecik Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Kalecik Akkuzulu Köyünde doğan biri var mı? Kalecik Doğumlu Ünlüler Kimler?

Akkuzulu, Ankara ilinin Kalecik ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin adı Ankara'nın bir ilçesi olan Çubuk'un Akkuzulu mahallesinden geldiği rivayet edilir. Hatta bazı sülalelerin orada akrabaları olduğu söylenir ve oradan göç ettikleri söylenir. Mahallenin yerleşkesi Kalecik, Çubuk ve Sulakyurt ilçelerinden gelen sülaleler tarafından oluşturulmaktadır. Mahallenin genel bir kısmı Ankara'da ikamet etmekte, emekli olan belli bir kısım ise tekrar köye göç etmektedir.

Ankara iline 87, Kalecik ilçesine 25 km. uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.