Kalk Gidelim 121.Bölüm Fragmanı

Kalk Gidelim 121.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 121.Bölümünde neler olacak? Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 121.Bölümünü cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim 120.Bölümde; Mustafa Ali Kelle İsmail’le birlikte karakolda sabahlar ama bir sonuç alamaz. İsmail’in kızı  Yasemin ise Halim ve Badegül çifti ile birlikte sabahlar. Yasemin sabaha kadar uyumaz ve zor geçen gece Yasemin’e kabus olacak diye düşünülürken, Halim ve Badegül’e kabus olur.
 
Ercan’ın Akyada’ da olduğunu öğrenen Sadık her yere, tanıdığı tüm esnafa, otellere haber salınca Ercan’ ın nerde olduğunu çarçabuk öğrenir. Meryem’le birlikte Ercan’ın peşine düşerler.
 
Mustafa Ali sabahın ilk ışıklarında eve döner. Ancak eve geldiğinde çok büyük bir olayla karşılaşır. Herkesin uyuduğu saatlerde ev soyulmuştur. Her yer bomboştur. Mustafa Ali ortalığı ayağa kaldırır. Bu olay sonunda evde komik anlar yaşanır.
 
Duru’nun, internet satışı yapan gıda şirketi faaliyete başlayınca biranda neye uğradığını şaşırır. Türkiye’ nin dört bir yanından sipariş yağmıştır.
 
Karakoldan çıkan Kelle hemen kızını arar. Ancak kız kayıptır. Kızın kaybolduğunu öğrenen
Mustafa Ali, bahçede Kelle İsmail’i görür. Mumu, kızın kaybolduğunu İsmail’den saklamaya çalışsa da Seyfettin köy grubuna gelen ortak mesajı İsmail’e okumuştur. İsmail evden gidince bahçedeki çukuru kapatmayı kafasına koyan Seyfettin, dozerle toprağı çukura ittirmeye başladığında çukurun dibinde birinin var olduğundan haberdar değildir.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 121.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kalk Gidelim dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar