Kalk Gidelim 23. Bölüm Fragmanı İzle

Kalk Gidelim 23. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim 23. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 23. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Nurcan ve Mustafa Ali’nin ardından Seyfettin ve Sevda da Hacı babaları tarafından müştemilata gönderilince Sevda ortalığı ayağa kaldırır. Seyfettin’e etmediğini bırakmaz. Seyfettin ise Sevda’yı sakinleştirmek için çözümü karanfil yağında bulur. Damat Halil ve Nuriye ise ilk defa ana evde Seyfettinlerin odasında kaldıkları için mutludurlar. Halil artık ev içinde devranın değiştiğini düşünür. Fakat dünürü olacak muhtar cephesinde durum farklıdır. Halil, kızı Dudu’yu verdikten sonra muhtarın yeteri kadar kendisine saygı duymadığını düşünür. Ağırlığını koymak için ilk hamle olarak Dudu’nun Şakir’le rahat bir şekilde görüşmesini engellemek olur. Bu durumu Şakir şahsi algılar ve karşı atağa geçer.

Meryem, Seyfettin’e oynadığı oyundan dolayı onların halini gördükçe kendisini suçlu hissetmeye başlar. Seyfettin ve Mustafa Ali ise diş ağrısından dolayı dişçiye gitmek için şehre inerler. Meryem de yeni ahırın satışı için şehirdedir ve Seyfettin ile Mustafa Ali’ye yakalanmamalıdır.

Canberk’in Badegül’ün penceresine koyduğu hediyelik kolye olay olur? Halim de bu kolyeyi kimin hediye ettiğini bulmak için kolyenin peşine düşer. Halim’in yanlış bir şey yapmasını istemeyen Samim, devreye girecektir. Bu arada Veli Demir’in gizemli telefon konuşmaları ve kayıp flashdiskin içinde neyin olduğu merak konusu olur.      

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar