Kalk Gidelim 26. Bölüm 2.Fragmanı İzle

Kalk Gidelim 26. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim 26. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 26. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Seyfettin, Meryem’in kendisine verdiği yeni süt çiftliğinin çok değerli bir yer olduğunu öğrendikten sonra vicdan yapmaya başlar. Mustafa Ali ise, Meryem’in kendilerini zarara uğrattığı için hakları olduğunu düşünüp Seyfettin’i ikna etmeye çalışır. Canberk organik diye pastörize paket sütleri spor salonu sahibine sattığı için yakalanmıştır. Salon sahibi Canberk’e haddini bildirecekken devreye amcaoğulları Halim ve Samim girer.  

Sevda ile Nurcan müştemilata geçtikten sonra müştemilatı ve önündeki bahçeyi güzelleştirmek için kolları sıvar. Kocalarından ahşap bahçe mobilyası istemişlerdir tabi Seyfettin plastik masa sandalye aldığından evde bir curcunanın kopması kaçınılmazdır. Üstüne bir de akşam yemeğini bahçede mangal yapıp yiyeceklerdir. Sevda Seyfettin’e kendisini Nurcan’a karşı mahcup etmemesi için güzel bir barbekü almasını ister. Seyfettin yine Sevda’yı sinir edecek bir mangalla gelmeyi başarır. Seyfettin ve Mustafa Ali mangal yakmanın ince telaşına ve didişmesine düşerken, Şakir diğer tarafta Dudu’ya aldığı sıfır model kırmızı arabayla Veli ile Duru’yu kıskandırmaya devam eder. Veli’nin hiç beklenmedik Rusya’ya gitme kararı sadece Duru’yu değil, Şakir ve Dudu’yu da şok edecektir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar