Kalk Gidelim 27. Bölüm Fragmanı İzle

Kalk Gidelim 27. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim 27. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 27. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Seyfettin, Meryem’e yakalanmış, Mustafa Ali de Meryem’in İstanbul’daki evlerine Meryem’in talip olduğunu öğrenip delirmiştir. Seyfettin Meryem’i kızdırmadan bir çıkar yol arar. Seyfettin, Halil’e yeni süt şirketi kurmak için gerekli hazırlığı yapmasını ister.

Seyfettin de diş hekimi Hale Hanım’a istediği inekleri teslim ederken aklına Hale Hanım ve Kahya Sadık’la ilgili oldukça hayırlı bir fikir gelir ve bunu yoklamak için harekete geçer.
Veli Rusya’ya gidecek diye Duru ve Dudu üzülürler. Şakir ise bu duruma oldukça sevinir. Kendince sürpriz bir kutlama ayarlar fakat bu kutlamanın sonu asıl Şakir’e sürpriz olur. Ayrıca Veli, Mustafa Ali’ye hiç tahmin edemeyeceği bir teklifte bulunur. Mustafa Ali’nin bu teklife nasıl karşılık vereceği merak konusu olur.

Halim ile Badegül arasındaki aşk, anneler günüyle bambaşka bir boyut kazanır. Canberk ise kendini dağlara vurarak kamp yapmaya devam eder. Oğlunun bu durumuna el atan Nurcan, İstanbul’dan Melisa isimli ilk aşkını köye davet eder. Canberk, Melisa’nın gelişine hazırlıksız yakalandığı için beklenmedik bir tepki verecektir. Köydekilere ilk aşkı olarak tanıtmak istemeseler de bu durumu istemeden de olsa bir kişi daha öğrenmiştir.

 Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği ‘Kalk Gidelim’ dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Kerem Kupacı paylaşırken dizide Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Onur Seyit Yaran, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar