Kalk Gidelim 29. Bölüm Fragmanı İzle SEZON FİNALİ

Kalk Gidelim 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim 29. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 29. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mustafa Ali, Seyfettin ve köylülerin beklediği Müsteşar en nihayetinde köye gelmiştir. Pilot köy uygulamasıyla ilgili kararı bizzat müsteşardan duymak isterler ve hiç ummadıkları sürpriz bir kararla karşılaşırlar.
Bu arada Veli’nin Mustafa Ali’nin elini öptüğü videonun gösteriminden sonra Mustafa Ali, kızı Duru’yu Veli’ye verme hususunda iyice köşeye sıkışır. Muhtar da bu durumu avantaja çevirmek için bambaşka bir yol izler. Veli ise Mustafa Ali’nin gönlünü kazanacak ticari hamlesini ilerletir.

Mümine Nine gizemli bir şekilde eve döner ve bakar ki odalar değişmiş, kendi odasına Nurcanlar gelmiştir. Hacı Hüseyin annesinin gelmesine sevinirken evdeki herkesi Dudu’nun Şakir’e verildiğini şimdilik gizlemelerini ister. Şakir ise o gece sahura sürpriz yaparak gelir ve Mümine Nine o gece sahurda herkese bir ceza verir.

Seyfettin alengirli süt satma meselesinde Dişçisi Hale’ye verdiği ineklere bakmak için Hale’nin evine gitmek zorunda kalır ve başına türlü belalar açılır. Bu durumdan kurtulmak için ne yapacağı merak konusudur.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar