Kalk Gidelim 4. Bölüm Fragmanı İzle

Kalk Gidelim 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim 4. Bölümünü cumartesi akşam saat 20:00 de trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hacı Hüseyin, Mustafa Ali’nin iflas ettiğini öğrenmiştir. Babasının durumunu bildiğinden habersiz olan Mustafa Ali, Nurcan’ı birkaç gün daha köyde kalmaya ikna etmenin peşindedir. Seyfettin, Mustafa Ali’den aldığı borç parayı kasaya koyar.
 
Meryem ise Mustafa Ali’nin iflas ettiğinden şüphelenmektedir. Seyfettin’e bunu sorar ancak Seyfettin bunun aksini savunur. İkna olmayan Meryem, bu işin aslını öğrenmeye karar verir.

Mustafa Ali, Seyfettin’den kendisini tarlaları ve ahırları gezdirmesini ister. Seyfettin yıllar içinde işleri büyütmüştür, Mustafa Ali’nin hesaplarına göre ailenin kazancı oldukça iyidir.
 
Seyfettin, Mustafa Ali’nin mal mülk üzerinde hak iddia etmesinden çekinmektedir. Mustafa Ali ise babası ile yüzleşir. İflas etmiş ve baba ocağına dönmüştür.

Mustafa Ali gerçeği önce Canberk ve Duru ‘ya söylemeye karar verir. Diğer tarafta Meryem, Mustafa Ali’nin her şeyini kaybettiğini öğrenmiş ve Nurcan’a söylemek için fırsat kollamaktadır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar