Kalk Gidelim 50. Bölüm Fragmanı

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 50. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kalk Gidelim , yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Meryem’in süt almamasından sonra Dal ailesi çeşitli yerlere süt satsa da işler istedikleri gibi gitmemektedir. Bunun için bir çıkış yolu aramak için kolları sıvarlar.

Süt çiftliği üzerine planları olan başka biri daha vardır. Ercan, elindeki Seyfettin Dal imzalı belgeyi dondurmacılara verip komisyonunu alıp uzamak isterken Meryem’in sıkıştırma hamleleri sonucu bocalamaya başlar. Bocaladığı durumu düzeltmek isterken saplandığı çamura biraz daha batarken ummadığı bir durumla karşılaşacaktır. Şakir, Dudu için özel bir jest yapmak için lunapark kapatmaya karar verir fakat maddi durumu müsait değildir.

Şakir babasından para alamayınca ilk arabasını satmaya karar verir. Veli ve Duru da görüşmediği için Şakir’le Dudu’nun peşine takılınca, lunapark diye çıkılan yolda başlarına gelen türlü maceraları yaşamak zorunda kalırlar. Aileler ise kızların oğlanlarla kaçtığını düşünüp bir karar verecektir. Muhtar ise Şakir’e kahveyi alıp Sadıkla beraber işletmesi hususunda ısrarcıdır.

Ne var ki Sadık’ı bir türlü ikna edememektedir. Bunun için Hacı Hüseyin’den yardım ister. Hacı Hüseyin hem köydekilerin hem de evdekilerin dertleriyle uğraşmaktadır. Evdeki sıkıntılardan biri de Halim’in aldığı arabadır. Kadınlar arasında bu mevzu büyürken, Sevda da gitgide gelinin elinden kaydığını düşünür. Diğer yandan Badegül, teyzesine Nurcan’ın kendisine evde ne kadar kollayıp gözettiğini anlatınca, Meryem de yeğeninin o evde gözünün açılması için Nurcan hakkındaki bombayı patlatır. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar