Kalk Gidelim 77. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Kalk Gidelim 77. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 77. Bölümünde neler olacak? Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 77. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 77. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kalk Gidelim , yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisi 77. Bölüm yeni fragman izle…

kalk-gidelim-75-bolum-fragmani

Kalk Gidelim 77. Bölüm İzle

Seyfettin, kayınpederinin gelmemesinin keyfini yaşarken, Ebe Ana’nın gelip kapıya dayanmasıyla Sevda ve Şerif şok olur. Dal Ailesi, Şerif’in alıkonulma meselesi üzerine yoğunlaşırken, oğlunu bu şaibeli durumdan kurtarmak için Perihan eve gelir ve Ebe Ana’yı görünce işlerin rengi bir kez daha değişir.
 
Seyfettin İç Güveysi Şakir’den Kurtulabilecek mi?

Diğer yandan Seyfettin, Şakir’i evden uzaklaştırmak için bir plan yapar ve Sefer ile Şakir’i barıştırmak için türlü yollar denemeye başlar. Mustafa Ali ise kuru meyve işine gelen siparişlerin yoğunluğu üzerine iyice yükselir. Yüklü miktardaki siparişleri karşılamak için köydeki meyve bahçelerinin sahipleriyle anlaşmak ister fakat ondan önce birileri meyveleri toplamaya başlamıştır. Bir yandan meyve bulmaya bir yandan da kendisinden bir adım önde olup işini baltalayan bu kişi kim diye hamleler yapmaya çalışır.
 
Tüm bunlar olurken Halim ile Badegül, aileden gizli bir takım işler çevirir. Hatice Ana ise bu durumu çok farklı bir meseleye yorumlayacaktır. Halim ile Badegül’ün çocukları olmadığı için tedavi olduklarını düşünür. Oysaki durum Meryem’le ilgilidir. 

Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan, 77. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kalk Gidelim dizisi yeni bölümleriyle cumartesi Akşamı TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar