Kalk Gidelim 81. Bölüm Fragmanı

Kalk Gidelim 81. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü olan 81. Bölümünü cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sevda içinde bir yanardağ gibi taşıdığı sırrı daha fazla tutamaz ve Seyfettin’e itiraf etmeye karar verir. Seyfettin’in bu itiraftan sonraki tavrının ne olacağı merak konusudur. Seyfettin, Sevda’nın itiraflarına ne cevap verecek?

Mustafa Ali işlerini geliştirip İstanbul’a dönmeyi mi düşünüyor?

Bir diğer bomba da Mustafa Ali ile Nurcan arasında patlar. Meyvelerini Meryem’in deposunda sakladığı için Nurcan, Mustafa Ali’ye çıkışır ve bilmediği işi yapmamasını ister. Mustafa Ali de Nurcan’ın bilmeden başladığı tatlıcılığına dem vurunca aralarında bir iddialaşma ortaya çıkar. Mustafa Ali, kuru meyve işine şimdi daha bir dört elle sarılıp kurutma cihazları alacakken önüne geçmişten gelen bir engel çıkar. Bu engeli aşmak zorundadır. Mustafa Ali işlerini geliştirip İstanbul’a dönmeyi mi düşünüyor?

Dudu Şakir’in gönlünü nasıl alıyor?

Diğer yandan Dudu, Şakir’in üzerine fazla gittiğini kabul edip Şakir’in gönlünü almak için türlü yollar dener. Fakat bu gönül alma işi hiç de kolay olmayacaktır. Dudu’ya Şakir’le barışsın diye hiç beklemediği bir kişi yardım edecektir.

Ercan, Meryem’in servetini bölüşmemek için Behice’ye neler yapacak?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar