Kalkınma Bakanı Elvan: “Bu ülkeyi birlikte kalkındıracağız”

Kalkınma Bakanı Elvan: “Bu ülkeyi birlikte kalkındıracağız”

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bu ülkeyi birlikte kalkındıracağız. Seni, beni yok; biz biriz, bütünüz, beraberiz. Sizin sorununuz bizim sorunumuz" dedi.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bu ülkeyi birlikte kalkındıracağız. Seni, beni yok; biz biriz, bütünüz, beraberiz. Sizin sorununuz bizim sorunumuz" dedi.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Beyoğlu'nda Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) tarafından düzenlenen ve sektöre dair değerlendirmelerin paylaşıldığı toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Elvan, büyümenin kalitesini artıracak ve istikrarı sağlayacak tedbirler aldıklarına ve bundan sonra da almaya devam edeceklerine vurgu yaparak, "Ekonomimiz bu yıl beklentileri aşarak güçlü büyüme oranları ile yoluna devam ediyor. Yılın ilk çeyreğinde yüzde 5.2; ikinci çeyreğinde yüzde 5.1 büyüdük. Üçüncü çeyrekte de yüzde 7'nin üzerinde bir büyüme bekliyoruz. Büyümenin kalitesini artıracak ve istikrarı sağlayacak tedbirleri aldık, alıyoruz. Sabit sermaye yatırımları içerisinde inşaat sektörünün önemli bir katkısı var. Sektörün büyümeye katkısının sizlerin de desteğiyle artarak devam edeceğini bekliyoruz. Kalkınma Bakanlığı olarak 11'inci Kalkınma Planı çalışmalarımıza da başladık. Özel İhtisas Komisyonları ve çalışma grupları oluşturduk oluşturmaya da devam ediyoruz" diye konuştu.

"Seni, beni yok; biz biriz, bütünüz, beraberiz"

Ülke ekonomisinin kalkınması için her türlü görüş ve düşüncelere açık olduklarını ifade eden Bakan Elvan, "Bu ülkeyi birlikte kalkındıracağız. Seni, beni yok; biz biriz, bütünüz, beraberiz. Sizin sorununuz bizim sorunumuz. Onun için bu noktada biz her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki ülke ekonomimiz için vatandaşlarımız için, ülkemizin geliimesi için katkılar sunalım ve bu katkıyı da her geçen gün geliştirelim. Bu noktada her zaman görüşlerinize ve düşüncelerinize açığız" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.