Kaman Gökeşme Köyü

Kaman Gökeşme Köyü

Gökeşme köyü haberleri, Kaman Gökeşme köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gökeşme köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırşehir köyleri arasında yer alan Gökeşme köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kaman Gökeşme köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gökeşme köyü son dakika gelişmeleri, Gökeşme köyüne özgü yemekler, Kaman Gökeşme köyünün tarihi, Gökeşme köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gökeşme köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gökeşme, Kırşehir ilinin Kaman ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gökeşme Köyü Resimleri ve Gökeşme köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kaman Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kaman Kırşehir Arası Kaç Km? Kaman Hava Durumu? Kırşehir Köyleri ve Kaman Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırşehirli iseniz Kırşehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırşehirli Ünlüler arasında Kaman Gökeşme Köyünde doğan biri var mı? Kaman Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gökeşme, Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.

Gökeşme; Kaman ilçesine 15, Kırşehir iline 69 km mesafededir.

Köyün iklimi karasal iklim alanı içindedir.

Köyün gelenek ve görenekleri hakkında bilgi yoktur.

Köyde ilköğretim okulu vardır fakat kullanılmamakta, taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır fakat kanalizasyonu yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık evi ve sağlık ocağı yoktur.

Köyde, eski uygarlıkladan kalma halen günümüze gelen, "Şifalı Çeşme" olarak anılan bir tarihi eser bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.