Kaman Karakaya Köyü

Kaman Karakaya Köyü

Karakaya köyü haberleri, Kaman Karakaya köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karakaya köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırşehir köyleri arasında yer alan Karakaya köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kaman Karakaya köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karakaya köyü son dakika gelişmeleri, Karakaya köyüne özgü yemekler, Kaman Karakaya köyünün tarihi, Karakaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karakaya köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karakaya, Kırşehir ilinin Kaman ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karakaya Köyü Resimleri ve Karakaya köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kaman Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kaman Kırşehir Arası Kaç Km? Kaman Hava Durumu? Kırşehir Köyleri ve Kaman Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırşehirli iseniz Kırşehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırşehirli Ünlüler arasında Kaman Karakaya Köyünde doğan biri var mı? Kaman Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karakaya Kırşehir'in Kaman, Kırşehir ilçesine bağlı bir köydür. Türkmen nüfusa sahip köy, geçimini alışılagelmiş Anadolu köyleri gibi tarım ve hayvancılıktan kazanmaktadır ama tarım büyük bir orana sahiptir. İsmini aldığı karakayalar son zamanlarda maden potansiyeli ortaya çıkarılmış ve kullanılmaktadır. İnsanları sıcak kanlı alışagelmişin dışında gönülden yardım sever mutludur. Son on beş yıldır nüfusünü dışa veren bu köyde ortalama nüfus yüz kişidir.

Kültür

TÜRKMEN kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.