Kaman Yeniyapan Köyü

Kaman Yeniyapan Köyü

Yeniyapan köyü haberleri, Kaman Yeniyapan köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeniyapan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kırşehir köyleri arasında yer alan Yeniyapan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kaman Yeniyapan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeniyapan köyü son dakika gelişmeleri, Yeniyapan köyüne özgü yemekler, Kaman Yeniyapan köyünün tarihi, Yeniyapan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeniyapan köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeniyapan, Kırşehir ilinin Kaman ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeniyapan Köyü Resimleri ve Yeniyapan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kaman Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kaman Kırşehir Arası Kaç Km? Kaman Hava Durumu? Kırşehir Köyleri ve Kaman Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kırşehirli iseniz Kırşehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Kırşehirli Ünlüler arasında Kaman Yeniyapan Köyünde doğan biri var mı? Kaman Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yeniyapan, Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı bir köydür.

Kırşehir iline 51 km, Kaman ilçesine 15 km uzaklıktadır.

Köy karasal iklimin etkisi altındadır.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır.

Köyde ilköğretim okulu vardır ancak faal olmadığından eğitim taşımalı olarak yapılmaktadır. Ayrıca köyde içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Köyde sağlık kuruluşu bulunmamaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.