Kampa katılan öğrencilerden Vali Toprak’a ziyaret

Kampa katılan öğrencilerden Vali Toprak’a ziyaret

Hakkâri Valiliği tarafından düzenlenen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Her Genç Bir Gelecek, Bilim Hakkâri'ye İyi Gelecek" projesi kapsamında...

Hakkâri Valiliği tarafından düzenlenen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Her Genç Bir Gelecek, Bilim Hakkâri'ye İyi Gelecek" projesi kapsamında TUBİTAK TUSSİDE Bilim Kampına katılan öğrenciler, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ettiler.

20-26 Ağustos 2017 tarihleri arasında Gebze'de bulunan TUSSİDE Eğitim Tesislerinde düzenlenen kampa katılan öğrenciler, burada maket yanardağ yapımından yerli üretim borla çalışan arabaya kadar birçok projede bilim adamlarıyla birlikte çalışmalarda bulunarak daha sonra İstanbul'u gezdiler.

Katıldıkları bir haftalık kamp sonunda Hakkâri'ye dönen öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ile birlikte Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ederek kendisine teşekkür ettiler.

Öğrenciler, katıldıkları kampın çok güzel geçtiğini ve bilim adamlarıyla birlikte deney ve çalışmalarda bulunduklarını söyledi. İlk kez İstanbul'u ve boğazı da gezerek görme fırsatı bulduklarını dile getiren çocuklar, bu tür etkinliklerin devamını dilediler.

Vali Toprak, yakından ilgilendiği öğrencilerle bir süre sohbet ederek kendilerine kamp katılım belgelerini verdi.

Öğrenciler ise, Vali Toprak'a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.

Kampa katılan öğrencilerden Vali Toprak’a ziyaret

Kampa katılan öğrencilerden Vali Toprak’a ziyaret

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.