Kapadokya’daki Trail Serüveni Sona Erdi

Kapadokya’daki Trail Serüveni Sona Erdi

İç Anadolu’nun tarihi bölgesi Kapadokya’da yapılan Salomon Ultra Trail mücadelesinde iki günlük serüvenin ardından iki binin üzerinde katılımcı finişe varmayı başardı. Üç ayrı kategoride gerçekleşen ve dünyanın dört bir köşesinden arazi yarışmacılarının k

İç Anadolu’nun tarihi bölgesi Kapadokya’da yapılan Salomon Ultra Trail mücadelesinde iki günlük serüvenin ardından iki binin üzerinde katılımcı finişe varmayı başardı.

Üç ayrı kategoride gerçekleşen ve dünyanın dört bir köşesinden arazi yarışmacılarının katıldığı Salomon Cappadocia Trail’de müthiş bir yarış daha geride kaldı. İki gün boyunca yapılan Ultra, Medium ve Short yarışlarında kıyasıya çekişme yaşanırken, Kapadokya’nın tarihi atmosferinde finişi bulmaya çalışan atletler yarış sonunda amaçlarına ulaşmanın keyfini çıkardı. Türkiye’deki en geniş katılımlı arazi koşusu olma özelliğine sahip Salomon Cappadocia Ultra Trail’de bu yıl 119 kilometrelik en uzun yarış Ultra’yı Fransız Noel Yannick kazandı. Yarış kapsamında 63 kilometrelik medium trail ve 39 kilometrelik short trail rotaları da büyük ilgi gördü. Üç kategori toplamında 2000’den fazla katılımcı finişe ulaşma başarısı gösterdi.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.