Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak Burdur’da

Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak Burdur’da

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Burdur'a taşınan 1. Tank Eğitim Alay Komutanlığı ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında incelemelerde...

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Burdur'a taşınan 1. Tank Eğitim Alay Komutanlığı ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında incelemelerde bulunmak üzere kente geldi.

Kara Kuvvetlerine bağlı birlikleri denetlemek üzere Burdur'a gelen Orgeneral Çolak ilk olarak, Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kara Kuvvetleri Komutanı Orgenaral Çolak'a, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin (EDOK) Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu eşlik etti. Antalya Garnizon ve 3'üncü Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Burdur Garnizon ve 1. Tank Eğitim Alay Komutanı Tank Albay Cem Tuce ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı Piyade Albay Hakan Tutucu da ziyarette yer aldı. Valilik girişinde Vali Şerif Yılmaz ve Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı tarafından karşılanan Orgenaral Çolak, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra makama geçti.

Ziyaretleri dolayısıyla Orgeneral Çolak'a teşekkür eden Vali Yılmaz, memnuniyetini ifade etti. 15 Temmuz süreci sonrası taşınan birlikleri ziyaret ederek, taşınma süreçleri ile ilgili devam eden çalışmaları yerinde incelediklerini belirten Orgeneral Çolak, Burdur'a taşınan 1. Tank Eğitim Alay Komutanlığı ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığında da incelemelerde bulunacaklarını ifade etti. Komutan Çolak, Burdur'da devam eden çalışmaların da hızlı bir şekilde ilerlediğini sözlerine ekledi.

Vali Yılmaz ise Burdur'a taşınan birliklerin Burdur ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade ederek, "Taşınma sürecinde EDOK Komutanımızın ilimize ziyaretleri olmuştu. Sorunsuz bir şekilde taşınma süreci gerçekleşti. Taşınan birliğin Burdurlu esnaflarımız açısından da ekonomik canlılık getirdiğini belirtmek istiyorum. Bu konu da bu süreçle ilgili desteklerinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyorum" dedi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak Burdur’da

Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak Burdur’da

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.