Kara Sevda 14.Bölüm 3.Fragmanı

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kara Sevda, yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda dizisi 14. Bölüm yeni fragman izle…

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 14. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan, 14. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kara Sevda Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kara Sevda dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı Star Tv’de...

KARA SEVDA'YA MURAT BOZ KONUK OLUYOR!
Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı 'Kara Sevda' bu akşam sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor.
Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne sevilen sanatçı Murat Boz konuk olacak.
 
AŞKIN DANSI!
Kara Sevda'ya bu hafta Kemal ve Nihan'ın aşk ve tutku dolu dansları damga vuracak.
 
Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Nihan'ın gizlediği tüm sırlarını Kemal'e anlatması izleyenleri adeta şoke etti. Heyecan dolu dizinin yeni bölümünde Kemal, Nihan'ı adalete sığınması için ikna etmeye çalışacak.
 
Yaşanan heyecan dolu gelişmelerin ardından birbirlerine daha da yakınlaşan Kemal ve Nihan'ın romantik anları bölümün en çok beğenilen anlarına sahne olacak.
 
Yönetmenliğini Hilal Saral'ın senaristliğini ise Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün üstlendiği Kara Sevda sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 20 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek.

Kara Sevda 13.Bölüm Özeti; Kardeşi Ozan'ı korumak için sevdiği adamdan ayrılan Nihan yeni bölümde ortaya çıkacak yeni bir sırla adeta kırılma noktası yaşayacak. Nihan, Kemal'in en yakın dostu olarak tanıdığı Leyla ile ilgili öğreneceği şoke edici gerçekle hayatını yeniden sorgulamaya karar verecek.

Heyecan dolu bölümde; ailesinin ve kendisinin sırlarla örtülü hayatı içinde iyice sıkışmaya başlayan Nihan çareyi Kemal'e sığınmakta bulacak. Bölümde yeni bir sayfa açmak isteyen Nihan, büyük sırrını Kemal'e anlatmaya karar veriyor. 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar