Kara Sevda 16.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE

Kara Sevda 16.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kara Sevda, yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda dizisi 16. Bölüm yeni fragman izle…

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan, 16. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kara Sevda Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kara Sevda dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı Star Tv’de...

KARA SEVDA 15.BÖLÜMDE KEMAL NELER YAPACAK?

Kara Sevda 15.Bölüm Özeti; KEMAL VE NİHAN SIRLARIN PEŞİNDE
 
Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün oynadığı Kara Sevda’da sular durulmuyor. Ortaya çıkan gerçeklerin ardından, kaybettikleri yılların birlikte peşine düşen Kemal ve Nihan, o karanlık gecenin sırlarını aralamaya bir adım daha yaklaşacaklar.
 

KARA SEVDA’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?
 
Kemal Nihan'a yepyeni bir umut verir. Ortada ceset yoksa belki katil de yoktur. Nihan, Kemal sayesinde yıllar sonra o gecenin peşine düşmeye karar verir. İkisi, işe Karen'i bulmaktan başlamak zorundadır. Fakat Karen'i aramak, nerden başlayacaklarını bilemedikleri sonu belirsiz bir yoldur.
 
Zeynep yaşadığı aşk acısıyla perişan haldedir. Bundan sonra tek istediği Emir'e yaptıklarının bedelini ödetmektir. Ne yapacağını bilemez halde Asu'ya sığınır. Zeynep'in başına gelenlerden habersiz olan Asu, şahit olduğu bir anla beraber fark etmeden Zeynep'i büyük bir hatadan döndürür.
 
Emir, Zeynep'le yaşadığı küçük maceranın büyük yankılarını merakla beklemektedir. Beklerken, Tarık'a ilk büyük görevini verir.
 
Galip, Vildan'ın bir kız kardeşi olduğundan haberdar olur ve Leyla'ya kendini göstermekte gecikmez. Bu kısacık karşılaşma bile, Vildan'la Galip'in ilişkilerinin gerilmesine yetecektir.
 
Zeynep, aşk acısıyla içindeki intikam isteğini bastıramaz. Emir'i ne şekilde yaralayacağını bulduğu an ise, harekete geçmek için bir dakika bile beklemez.
 
Kemal ve Nihan'ın Karen'i bulmaya dair umutları azalır. Fakat beklenmedik bir anda gelen küçük bir ipucuyla,  yolları bir anda açılır. Aynı ipucu Emir'in de radarına girince, Karen'e önce kimin ulaşacağının bilinmediği bir yarış başlar. Günün sonunda Karen'in kapısını ilk çalan kazanacaktır.

KEMAL VE NİHAN'DAN DEDEKTİFLİK OYUNU
 
Kara Sevda'nın başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Neslihan Atagül dizinin yeni bölümünde adeta dedektif gibi iz sürecekler...
 
Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı 'Kara Sevda'da bu hafta iz peşine düşen Kemal ve Nihan'ın aksiyon dolu anları izleyenleri adeta James Bond filmlerine götürecek. Emir'in büyük oyununu çözerek, aşklarına kaldıkları yerden devam etmek isteyen Kemal ve Nihan, yeni bölümde kimliklerini gizleyerek maceraya atılacaklar. Emir'e karşı artık bir arada olmaya söz veren ikilinin atıldıkları macerada tatlı sert çekişmeleri de geceye damga vuracak.
 
Dizide; ikilinin ilk hedefi şüpheli   cinayetin yaşandığı gece orada olan kadına ulaşmak olacak. Heyecan dolu bölümde; aşıklar Karen isimli kadına ulaşmak için Emir'in gezdiği lüks mekanlarda ipucu arayışına başlayacaklar. Beklemedikleri birçok sürprizle karşılaşan ikili, hayatlarını tehlikeye atmaktan da çekinmeyecek.  
 
Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği  'Kara Sevda' çok konuşulacak yeni bölümüyle 27 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.

KARA SEVDA DİZİSİ 14.BÖLÜM İZLE.....

Kara Sevda 14.Bölüm Özeti; Nihan Kemal'e kendini Emir'le olan evliliğine bağlayan bütün gerçekleri anlatır. Kemal, Nihan'ı adalete sığınması için ikna etmeye çalışır. Nihan Ozan'ın hapse girmeye dayanamayacağını söylerek reddeder.

Kemal'e bu işin peşini bırakmasını ve bütün olanları onun da kabullenmesini söyler. Kemal'i elinde sakladığı bir sürprizle buna ikna etse de, Kemal, cinayet gecesindeki bazı boşlukları farkeder ve Nihan'dan habersiz “o gece”nin peşine düşer. 

Nihan, ailesiyle Leyla üzerinden bir yüzleşme ve kopuş yaşar. Biraz uzaklaşma isteğiyle Leyla'nın evine gittiğinde, hem Leyla'yla, hem de oraya habersiz gelen Kemal'le çok özel bir gece yaşar. 

Emir, emniyetteki sorgusundan nüfuzu ve aldığı tedbirlerle kurtulsa da, artık dokunulmaz olmadığı gerçeğiyle sarsılır. Kemal'e saldırılarını yoğunlaştırır. Kemal'in çevresindeki herkese yönelik yıpratıcı ve kendine bağlayıcı planlar yapmaya girişir.

Emir, Kemal'le birlikte iş yapmamaya da kararlıdır ve Kemal'i hiç beklemediği bir yerden vurur. Kemal hazırlıksız olsa da, süreci kendine çevirmek için her yolu denemeye hazırdır. 

Emir, en büyük kozu Zeynep üstünden Kemal'e en ağır darbesini indirmek için harekete geçer. Zeynep'in ise Emir'e güveni tamdır.  

Kemal, “o gece”yle ilgili çok hayati bir bilgiye ulaşır. Bu bilgi, Nihan'ın hayatını tamamen değiştirebilecek bir bilgidir. 

 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar