Kara Sevda 19.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 24 Şubat Çarşamba Star Tv

Kara Sevda 19.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kara Sevda, yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda dizisi 19. Bölüm yeni fragman izle…

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan, 19. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kara Sevda Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kara Sevda dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı Star Tv’de...

KARA SEVDA 18.BÖLÜMDE KEMAL NELER YAPACAK?

KARA SEVDA'DA SAVAŞ SERTLEŞİYOR
Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün oynadığı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Nihan ve Emir’in yüzleşmesiyle heyecan doruğa çıkacak. Kemal ve Emir arasındaki savaş da bu bölümde yaşanacakların ardından daha da sertleşecek.
Kara Sevda’nı yeni bölümünde neler olacak?

Kemal’e gönderilen ses kaydıyla birlikte, Emir’le Kemal arasında bugüne kadar yaşamadıkları bir soğuk savaş başlar. Emir’in, Nihan’ın Kemal’le birlikte o geceyi araştırmayı başladığını öğrenmesiyse olaylara bakış açısını değiştirir.

İlk hamlesi, Nihan’ı çiftlik evine götürmek olur. Bu yolculuk Kemal’le Nihan’ı hayatında hesap edemedikleri tehlikeli bir kapı açacaktır.

Ozan’ın intihar girişimden sonra Zeynep Sezin Ailesi’ne karşı ilk zaferini yaşar. Ancak Vildan yenilgiyi kabul etmeye niyetli değildir. Zeynep Vildan’la savaşına, ağbisinin kendisine uzattığı yardım eliyle karşılık verir.

Emir’in her adımını takip eden Kemal, Karen’i kaçırıldığı yerde bulur. Ama Karen’den o geceye dair istediği bilgileri alabilmesi için önünde bir engeli daha vardır. Kemal gerçeğe adım adım yaklaşırken, Emir öfkesini yeni bir oyun kurarak biler.

Leyla’nın bütün hayatını geçirdiği baba evi için Vildan’la yarışacağı ihale günü gelir. Nihan ile Leyla yola çıktıkları anda kendilerini bekleyen tuzağın için adım adım çekilir.

Nihan ile Kemal uzun süredir devam eden “o gece” araştırmalarında son düzlüğe varır. Gerçeğe bir adım kala kendilerini bekleyen karanlık, iki kara sevdalının kaderini yeniden çizecektir.

 

KARA SEVDA DİZİSİ 17.BÖLÜM İZLE.....

Esas Savaşa Hazır Mısın?
 
Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün gece yayınlanan bölümünde heyecan ve duygu yüklü sahneler ekrana geldi. Gerçeğin peşinden birlikte giden Nihan ve Kemal, Zeynep’in beklenmedik hareketiyle karşı karşıya geldi. Onlara tüm gerçekleri anlatabilecek tek kişi olan Karen’ın ,Emir’in eline geçmesiyle umutsuzluğa düşen Nihan ve Kemal’e şantajcıdan gelen beklenmedik mesaj, savaşta yeni bir sayfa açtı.
 
Zeynep ve Ozan'ın evliliği herkes için bomba etkisi yarattı. Ailelerin derinden etkilendiği bu evlilik, Emir için de kötü bir sürpriz oldu. Bir yandan kardeşlerinin evliliklerini onaylamayan Kemal Ve Nihan, diğer yandan kardeşlerinin gösterdiği cesareti gösterememenin pişmanlığıyla gözyaşı döktüler. Kardeşlerinin beklenmedik evliliklerinde, herkese ve her şeye rağmen aşkın peşinden gitme cesaretini gören Kemal ve Nihan için, artık kendileri için daha fazla mücadele edecekleri bambaşka bir dönem kapıda.
 
Şantajcının Karanlık Desteği
 
O karanlık gecenin sırlarını anlatabilecek tek kişi olan Karen’ı ele geçiren Emir, Nihan ve Kemal’in gerçeğin peşinden birlikte gittiklerini öğrendi. En karanlık noktada, Emir’i tehdit eden şantajcıdan gelen mesajla, Nihan ve Kemal yeni bir yola girdi. Emir’in tüm pis işlerini temizleyen ve hakkında ailesinden bile çok gerçeği bilen Tufan'ın, aynı zamanda Emir'e yıllardır yapılan gizemli şantajın bir parçası olduğunun ortaya çıkmasıyla, kartlar bir kez daha dağıtıldı. Asıl savaş şimdi başladı.
 
Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, senaryosunu Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün yazdığı Kara Sevda çarşamba akşamları 20:00'de Star TV'de.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar