Kara Sevda 21.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 9 mart

Kara Sevda 21.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kara Sevda, yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda dizisi 21. Bölüm yeni fragman izle…

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan, 21. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kara Sevda Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kara Sevda dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı Star Tv’de...

KARA SEVDA 20.BÖLÜMDE KEMAL NELER YAPACAK?

İKİ AŞIK YOL AYRIMINDA!
 
Kara Sevda'nın dün akşam ekrana gelen bölümünde yol ayrımına gelen Kemal ve Nihan'ın ayrılık konuşması geceye damga vurdu. 

Kemal ve Nihan'ın gözyaşları içinde geçen veda konuşması ekran başındaki milyonları da gözyaşlarına boğdu. Sosyal medyada beğeni toplayan sahnede çalan  Pera adlı müzik grubunun "Seni Kaybettiğimde" adlı şarkısı duygulara tercüman oldu.

KARA SEVDA YGS’YE SORU OLDU!

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda dizisi YGS deneme sınavında öğrencilerin karşısına soru olarak çıktı.

Kara Sevda’nın karakterleri ile ilgili soru, Ygs deneme sınavının Temel Matematik bölümünde öğrencilere soruldu.
Kemal ve Nihan’ın mucizelerle dolu aşkını konu alan Kara Sevda sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor.
Başarılı hikâyesi ve oyunculuklarıyla sezona damga vuran dizi her Çarşamba Star TV’de ekrana geliyor.

KARA SEVDA DİZİSİ 19.BÖLÜM İZLE.....

KARA SEVDA'da beklenmeyen ölüm!

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı  Kara Sevda'nın dün akşam ekrana gelen sürükleyici bölümü nefesleri kesti.

Kemal ve Nihan'ın aşklarını özgürce yaşabilmek için karanlık gecenin tek şahidinin peşine düştükleri bölüm büyük beğeni topladı. Sosyal medyada izleyenlerin #gerçeğe doğru etiketiyle ikilinin heyecanına ortak olduğu bölümde heyecan doruğa tırmandı. Emir'in suç ortağı ve tutsağı olan Karen'ı kaçırmayı başaran Kemal'in aksiyon dolu sahneleri soluksuz izlendi.  

Dizide; Karen'e ulaşan Kemal gerçeğe çok yaklaşmışken Karen'in öldürülmesi izleyenleri adeta şoke etti.

Bölüm finalinde ise Emir'in oyunuyla Karen'in katilinin Kemal'in ağabeyi olma olasılığı ise  ekran başındakileri ters köşeye yatırdı.

 

BU HARMANDALI ÇOK KONUŞULUR!

Ay Yapım imzalı Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda, her hafta sürprizleriyle izleyenleri büyülüyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde ise Kemal ve Nihan'ın karşılıklı oynadığı Harmandalı çok konuşulacak.

Düğünde şıklık yarışı...

Dizinin yayınlanacak 19. bölümünde; Zeynep ve Ozan'ın beklenen düğün günü ekrana gelecek. Sezin ailesinin muhteşem konağında gerçekleşen düğünde, adeta şıklık yarışı sergilenecek. Neslihan Atagül'ün canlandırdığı Nihan’ın, güzelliğiyle büyülerken, Kemal'e Harmandalı'nda eşlik etmesi geceye damga vuracak.

Bölümde ayrıca Karen'in ölümüyle Emir'in maskesini düşürmekten vazgeçmek isteyen Kemal, Nihan'la yol ayrımına gelecek. Ayrılık konuşmasının gerçekleşeceği bölüm sürprizleriyle yine büyük beğeni toplayacak.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz'ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 24 Şubat Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar