Kara Sevda 25.Bölüm Fragmanı-İZLE 6 Nisan

Kara Sevda 25.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kara Sevda, yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda dizisi 25. Bölüm yeni fragman izle…

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 25. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan, 25. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kara Sevda Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kara Sevda dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı Star Tv’de...

KARA SEVDA 24.BÖLÜMDE KEMAL NELER YAPACAK?

Önüne konan görüntülerden sonra Emir, Nihan'ın gitmesine engel olmak ister ama Nihan Emir'i terk etmekte kararlıdır. Kemal'le birlikte bu oyunu bitirmeye giden süreçte ilk adımı atarlar ama Emir küçük bir oyunla Nihan'a mecburiyetlerini hatırlatır. Nihan sarsılsa da, bu sefer ailesine rağmen yolundan dönmez. Ozan'ın masumiyetini herkese ispatlamayı aklına koymuştur. Emir, Nihan'ı kesin olarak durdurmanın bir yolunu ararken, Kemal'le arasındaki ipler de iyice gerilir. 

Nihan ve Kemal birlikte olacakları günün umuduyla yeniden doğmuş gibidir. En büyük destekçileri yine Leyla'dır ama o da Emir'in yapabileceklerinden tedirgindir. Kemal bir yandan hala şantajcının kim olduğunu ararken, Emir de kardeşi olmasıyla ilgili Tufan'ı sıkıştırır. Emir, gerçeklerden emin olana kadar Tufan'ı zor zamanlar beklemektedir. Galip ise aile sırlarını ortaya döktüğü için Kemal'e hala öfkelidir. O öfkeyle eli Kemal'in ailesine uzanacaktır.

Nihan'ın Emir'den boşanmak istemesi evde büyük olay yaratır. Ozan, Nihan'a kati bir şekilde sırt çevirirken, Zeynep, evdeki büyük sırla ilgili daha da meraklanır. Emir'e yaklaşmak istediğinde Emir, bu sefer Zeynep'i görecek halde değildir. Zeynep, Nihan giderse Emir'i kaybedeceğini bir kez daha anlar. Nihan gibi Kemal de birlikte olacakları günün hazırlığı içindedir. Bunu fark eden Asu panikler ve soluğu Fehime'nin yanında alır. İkisine engel olmak için her şeyi yapmaya hazırdır.   

KARA SEVDA DİZİSİ 23.BÖLÜM İZLE.....

KEMAL İNTİKAMINI ALDI!

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam ekrana gelen bölümünde Kemal ve Emir arasında geçen kıyasıya savaş nefes kesen anlara sahne oldu. Bölümde; Kemal, kendisini kardeşiyle yaralayan Emir’in ve ailesinin sırlarını ortaya çıkarak unutulmaz bir intikam aldı.

Dizide Kemal, Nihan’ın da yardımıyla Kozcuoğlu ailesinin karanlık geçmişine yolculuk etti. Kemal’in, Emir’in de bilmediği bir kardeşi olduğunu öğrenmesi hem Emir’i hem de ekran başındaki izleyenleri şoke etti. 

Emir’in uzun yıllardır kendisinden gizlenen kardeşinin kimliği dizinin 23 Mart Çarşamba günü Star TV’de ekrana gelecek yeni bölümünde ortaya çıkacak.

KOZCUOĞLU AİLESİNİN SIR PERDESİ ARALANIYOR!
 
Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı milyonların büyük beğenisini kazanan "Kara Sevda" sezona damga vuran yapım oldu. Kara Sevda'nın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde;Emir Kemal’in beklenmeyen hamlesiyle kendi kurduğu oyunun kaybedeni olma yolunda sürpriz gelişmeler yaşayacak.
 
Emir'in oyunuyla elini kana bulayan ağabeyi Tarık'ı ihbar eden ve ardından ailesini de karşısına almak zorunda kalan Kemal, Emir'i aynı şeklide can evinden vurmaya karar verecek.
 
Kemal'in aldığı kararla beklenmeyen değişiminin ekrana geleceği heyecan dolu bölümde Kozcuoğlu ailesinin ortaya çıkan sırları ekran başındaki izleyenleri adeta şoke edecek.
 
Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 16 Mart Çarşamba günü saat 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar