Kara Sevda 28.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 27 Nisan

Kara Sevda 28.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kara Sevda, yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda dizisi 28. Bölüm yeni fragman izle…

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan, 28. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kara Sevda Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kara Sevda dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı Star Tv’de...

KARA SEVDA 27.BÖLÜMDE KEMAL NELER YAPACAK?

ZEYNEP’İN İHANETİ
 
Kemal ve Nihan’ın kaçışıyla deliye dönen Emir, tüm yolları denese de aşıkların yerini bulamadı. Onları bulmak ve artık bu savaşı bitirmek için, her yolu denemeye karar veren Emir, Kemal’in ölüm emrini verdi.

Emir’e destek, hiç beklenmedik şekilde Kemal’in kardeşinden  geldi. Hamile olduğunu anlayan Zeynep, bebeğine dokunmaması karşılığında, Emir’e Kemal ve Nihan’ın yerlerini söyledi. Her şeyi geride bırakıp, birlikte yeni bir hayata başlamak isteyen Kemal ve Nihan, Emir’in onları bulmasıyla, bir kez daha mutluluğun kıyısından döndü.

Kemal'den ayrı kalmayı kabullenemeyen Nihan'ın kendisini boşluğa bırakarak hayatını tehlikeye atması izleyenleri derinden sarsmıştı. Yeni bölümde; Nihan'ın verdiği yaşam mücadelesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Twitter'da #aç gözlerini etiketiyle sayısız beğeni tweeti atan izleyiciler, diziyi trend topic (en çok konuşulanlar) listesine taşıdı.

KEMAL VE EMİR YERALTINDA HESAPLAŞTI!

Bölümde, Kemal ve Emir'in yeraltında, maden ocağında gerçekleşen yüzleşmesi unutulmaz anlara sahne oldu. Nihan'ın, Emir'e olan mecburiyetini sona erdirmek isteyen Kemal'in Emir'le hesaplaşmasında silahlar konuştu. Vicdanı ile hareket eden Kemal, tüm yaşananlara rağmen, ölümün eşiğine gelen Emir'in hayatını kurtardı.

KARA SEVDA DİZİSİ 26.BÖLÜM İZLE.....

Kemal’e kavuşmanın kıyısından dönen Nihan’ın çaresizliği damga vuracak. Emir’e karşı büyük bir savaş veren Kemal ve Nihan, kavuşmak için şafak sayarken yeni bir çıkmazla karşılaşacaklar.

Kemal ve Nihan, Emir’le olan savaşlarında, Emir’in eline geçen yeni kayıtla tekrar başladıkları noktaya dönerken; Kemal ve Nihan arasındaki tüm umutları söndürdüğüne inanan Emir, artık Nihan’ı daha ağır koşullarda mahkum etmeye karar verecek. Yaşananların ardından, Kemal ve Emir’in en sert koşullarda karşı karşıya geleceğini anlayan Nihan, Kemal’i ve kendini kurtarmak için, çok tehlikeli bir karar alacak.

Emir’in kardeşi ve şantajcısı Asu, Kozcuoğlu ailesine olan düşmanlığı ve Kemal’e olan aşkının arasında kalacak. Asu'nun attığı adımlar, Kemal ve Nihan’ın ilişkisini de bambaşka bir boyuta taşıyarak Nihan’ı Emir’in çıkışı olmayan kollarına itecek.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar