Kara Sevda 33.Bölüm 3.Fragmanı-İZLE 1 Haziran

Kara Sevda 33.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 33. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 33. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kara Sevda, yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda dizisi 33. Bölüm yeni fragman izle…

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 33. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan, 33. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kara Sevda Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kara Sevda dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı Star Tv’de...

KARA SEVDA 32.BÖLÜMDE KEMAL NELER YAPACAK?

Kemal gemileri yakıyor!

Kemal, önlerinde işlenen cinayeti polise haber vererek, bir soruşturmanın kanalını açar. Emir, bu soruşturmanın fazla derinleşmeden halledileceğinden çok emindir, onun kafasına takılan iki şey vardır. Bir; kardeşi kim? İki, Kemal’in Nihan’la birlikte orda ne işi vardı? Nihan, Emir’e, Kemal’in orda oluşunun kendi kontrolü dışında geliştiğini anlatsa da, emir Nihan’a anlaşmalarını bozduğunu düşünerek tehlikeli bir ceza hazırlar. 

Emir’in oyunu Kemal’i de kontrolden çıkarır. Artık ne sebeple olursa olsun durmayacaktır. Kemal’in bütün gemileri yakmak üzere olduğunu hisseden Nihan ise Kemal’e ulaşmak için bütün şartlarını zorlar. 

Bu sırada Emir kardeşine ulaşmak için bütün yolları dener, kardeşini bulmakta kararlıdır. 

Asu ise her şeyden habersiz Emir’in tehditinin şokuyla amcasına sığınır. Hakkı, Asu’ya gerçekleri söylemez. Aksine Asu’yu daha çok korkutur. Asu’ya intikam planlarının en tehlikeli ayağını teklif eder.  

Kemal, Emir’in bugüne kadar “o geceye” dair gizlemeyi başardığı bütün suçlarını ortaya çıkarmak için şantajcıya, yani Emir’in kardeşine ulaşması gerektiğinin farkındadır. Şantajcıya mesajını iletmesi için Tufan’a gider Tufan, Asu’ya Kemal’in teklifini ilettiğinde bütün dengeler altüst olacaktır.

Nihan’ın Leyla’yla birlikte organize ettiği hayır gecesinin hazırlıkları sadece Nihan’la Kemal’i bir araya getirmekle kalmaz, Kemal’le Emir’i yine karşı karşıya getirir. 

Emir’in gazabından kaçmak için Kemal’e sığınan Zeynep, eve geri dönüşüyle ilgili muazzam bir plan hazırlar. Üzerinde ne kadar şüphe ve baskı varsa geçersizleştirmek için ilk olarak Vildan’ın üstüne oynar. Sonraki hedefindeyse Ozan vardır. 

Emir, kardeşini bulmak için bütün bağlantılarını seferber etmişken, sürpriz bir telefon, ona kardeşini vaad eder. Hayır gecesi, herkes için bir dönüm noktası olacaktır. Çünkü o gece, Kemal’in başlattığı harekat da finallenecektir. 

KARA SEVDA DİZİSİ 31.BÖLÜM İZLE.....

NİHAN’IN MUTLU EVLİLİK OYUNU

Ay Yapım imzalı, Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne Kemal ve Nihan'ın ayrılığı damga vuracak. Yeni bölümde Nihan, Kemal'in hayatını korumak için Emir'le olan mutlu evlilik oyununa hız kazandıracak.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı dizide bu hafta heyecan doruğa tırmanıyor. Nihan; Emir'in tehdidiyle Kemal'in kalbini paramparça edecek. Nihan ve Emir'i bir arada gören Kemal, Nihan'a inanmasa da yaşadıklarıyla darmadağın olacak.

Bölümde, Nihan'ın Kozcuoğlu Holding'te iş hayatına adım atması Kemal'le tekrar karşı karşıya gelmesine neden olacak. Nihan ve Emir'in mutlu evlilik oyunlarına bir kez daha şahit olan Kemal artık savaşacak bir cephe kalmadığına inanmaya başlayacak. Kemal, büyük aşkını geride mi bırakacak?

EMİR VE ZEYNEP İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKACAK MI?

Nihan'ı tehdit ederek Kemal'i kalbinden vurmayı başaran Emir, Zeynep'le yaşadığı yasak ilişkiyle köşeye sıkışacak. Emir ve Zeynep'in yakınlığından şüphelenen Nihan, ikilinin ilişkisini hazırladığı oyunla ortaya çıkarmaya çalışacak. Nihan'ı tehditle elinde tutan Emir, Zeynep'le ilgili acımasız kararını verecek. İz peşine düşen Nihan, Emir ve Zeynep'in ilişkisini ortaya çıkarabilecek mi?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar