Kara Sevda 34.Bölüm 3.Fragmanı-İZLE 8 Haziran

Kara Sevda 34.Bölüm Fragmanı-İZLE, Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kara Sevda, yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda dizisi 34. Bölüm yeni fragman izle…

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünü çarşamba akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan, 34. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Kara Sevda Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kara Sevda dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamı Star Tv’de...

KARA SEVDA 33.BÖLÜMDE KEMAL NELER YAPACAK?

KARA SEVDA'DA HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!

GÖRKEMLİ DAVETTE GÖZLER ASU'DA!!!

Ay Yapım imzalı, Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Kemal ve Emir, kimliğini bilmedikleri Asu'nun peşine düşecekler. Çemberin Asu için iyice daralacağı bölümde ekrana gelecek görkemli davetle Kemal, Emir, Nihan ve Asu için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Nihan'ın düzenlediği görkemli hayır gecesinde Kara Sevda'nın kadınları şıklıklarıyla göz kamaştırırken gecede yaşanacak beklenmeyen gelişmelerle ipler gerilecek.

Emir'in yaptığı tüm kötülüklerin hesabını kimliğini bilmediği kardeşini ortaya çıkartarak ödetmek isteyen Kemal, artık hamlelerini daha sert oynayacak. Nihan'ın, Emir'i seçmesini hazmetmeye çalışan Kemal, düşmanından intikamını kardeşi üzerinden almak isteyecek. Emir'in de peşine düştüğü, kimliğini bir sır gibi saklayan Asu, amcası Hakkı ile birlikte planladıkları oyunlarında yeni bir dönüm noktasına gelecek.

Sürprizleriyle izleyenleri şoke edecek bölümde acaba Asu'nun kimliği nasıl ortaya çıkacak, titizlikle iz süren Kemal mi yoksa bu yolda her şeyi mubah gören Emir mi önce Asu'ya ulaşacak gibi heyecan dolu sorular yanıt bulacak.

KARA SEVDA'YA YENİ OYUNCU!

Kara Sevda'ya yeni bölüm itibarıyla genç oyuncu Erhan Alpay dahil oluyor. Komiser Hakan karakterine hayat verecek olan Alpay,  dizide yaşanacak şaşırtıcı gelişmede önemli rol oynayacak.

EMİR TUTUKLANIYOR
 
Kemal ve Emir arasındaki savaşta, Kemal’in son hamlesi ile yaşanan gelişmeler ekrana gelecek. Kemal’in Emir’e bedel ödetmeye çalışması, Nihan ve Kemal arasındaki iplerin de kopmasına sebep olacak. Asu’nun kardeşi olduğunu öğrenen Emir, bir yandan Kemal’le olan savaşını sürdürürken, diğer taraftan kız kardeşiyle olan savaşına devam edecek.
 
Kara Sevda’nın Yeni Bölümünde Neler Olacak?
 
Yıllardır üzeri örtülen “o gece”nin üstündeki sis perdesi sonunda aralanmaya başlar. Nihan, ilk taşı atan Kemal'e artık her zamankinden daha öfkelidir. Kemal ise, Emir ve Ozan için nihayet işlemeye başlayan adalet süreciyle ilgili inançlı bir bekleyişe girer. Emir ve Ozan'ın götürülmesiyle en az ilgilenen Asu olacaktır. Asu'yu karşısında gördüğünde Hakkı, Asu'nunkinden daha büyük bir şaşkınlık yaşayacaktır.

Emir ve Ozan için aileler ve avukatlar seferber olur. Ozan için hayatı boyunca kaçtığı zor saatler başlarken, Emir parmaklıklar ardında intikam yeminini tazeler. Oradan çıkar çıkmaz iki eli kız kardeşinin yakasında olacaktır. Asu canını kurtarmak istiyorsa, o flaş diskleri amcasından almak zorundadır.

Kemal, başlattığı sürecin kaçınılmaz bir sonu olarak Nihan'ın öfkesiyle karşı karşıya gelir. Nihan bütün öfkesiyle Kemal'in karşısına dikildiğinde, hayattaki en değerli şeyinin, Ozan'ın hayatının hesabını soracaktır. Kemal derdinin ne Nihan ne Ozan olduğunun, sadece Emir Kozcuoğlu'na bedel ödetmenin derdinde olduğunu ne kadar anlatmaya çalışsa da Nihan'ın öfkesi ve hayalkırıklığı kolay kolay dinecek gibi görünmüyordur.
Emir'in içeriden çıkmasının an meselesi olduğunu bilen Asu, çareyi ondan korunabileceği tek yere, Kemal’e sığınmakta bulur. Kemal'in kanatları altında Emir'den saklanmaya çalışan Asu, onu neyin beklediğinin aslında farkındadır. Flaşdisklere ulaşamadığı her dakika, Emir'in ellerine bir adım daha yaklaşmaktadır.

Ozan içeride zor zamanlar geçirirken Zeynep de dışarıda Nihan'ın şüphelerinin hedefinde kalır. Nihan Zeynep'le ilgili şüphelerinde her zamankinden daha ısrarcıdır. Nihan'ı elinden Asu sayesinde kurtulan Zeynep, Emir'le hayatının pazarlığına oturduğunda, gözü kimseyi görmeyecektir.
Günün sonu, kaçınılmaz yüzleşmelere gebedir. Asu ve Emir karşı karşıya kaldıklarında, yüzleşmenin kapısı sadece onlar için değil, aynı zamanda Kemal ve Nihan için de açılacaktır.

KARA SEVDA DİZİSİ 32.BÖLÜM İZLE.....

Kemal gemileri yakıyor!

Kemal, önlerinde işlenen cinayeti polise haber vererek, bir soruşturmanın kanalını açar. Emir, bu soruşturmanın fazla derinleşmeden halledileceğinden çok emindir, onun kafasına takılan iki şey vardır. Bir; kardeşi kim? İki, Kemal’in Nihan’la birlikte orda ne işi vardı? Nihan, Emir’e, Kemal’in orda oluşunun kendi kontrolü dışında geliştiğini anlatsa da, emir Nihan’a anlaşmalarını bozduğunu düşünerek tehlikeli bir ceza hazırlar. 

Emir’in oyunu Kemal’i de kontrolden çıkarır. Artık ne sebeple olursa olsun durmayacaktır. Kemal’in bütün gemileri yakmak üzere olduğunu hisseden Nihan ise Kemal’e ulaşmak için bütün şartlarını zorlar. 

Bu sırada Emir kardeşine ulaşmak için bütün yolları dener, kardeşini bulmakta kararlıdır. 

Asu ise her şeyden habersiz Emir’in tehditinin şokuyla amcasına sığınır. Hakkı, Asu’ya gerçekleri söylemez. Aksine Asu’yu daha çok korkutur. Asu’ya intikam planlarının en tehlikeli ayağını teklif eder.  

Kemal, Emir’in bugüne kadar “o geceye” dair gizlemeyi başardığı bütün suçlarını ortaya çıkarmak için şantajcıya, yani Emir’in kardeşine ulaşması gerektiğinin farkındadır. Şantajcıya mesajını iletmesi için Tufan’a gider Tufan, Asu’ya Kemal’in teklifini ilettiğinde bütün dengeler altüst olacaktır.

Nihan’ın Leyla’yla birlikte organize ettiği hayır gecesinin hazırlıkları sadece Nihan’la Kemal’i bir araya getirmekle kalmaz, Kemal’le Emir’i yine karşı karşıya getirir. 

Emir’in gazabından kaçmak için Kemal’e sığınan Zeynep, eve geri dönüşüyle ilgili muazzam bir plan hazırlar. Üzerinde ne kadar şüphe ve baskı varsa geçersizleştirmek için ilk olarak Vildan’ın üstüne oynar. Sonraki hedefindeyse Ozan vardır. 

Emir, kardeşini bulmak için bütün bağlantılarını seferber etmişken, sürpriz bir telefon, ona kardeşini vaad eder. Hayır gecesi, herkes için bir dönüm noktası olacaktır. Çünkü o gece, Kemal’in başlattığı harekat da finallenecektir. 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar