Karagül 125. Bölüm Fragmanı-İZLE 10 Haziran

Karagül 125. Bölüm Fragmanı-İZLE 10 Haziran

Karagül 125. Bölüm Fragmanı-İZLE , Karagül dizisinin yeni bölümü olan 125. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Karagül  dizisinin yeni bölümü olan 125. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Karagül , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Karagül  dizisi 125. Bölüm yeni fragman izle…

Karagül  dizisinin yeni bölümü olan 125. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Karagül dizisinin yeni bölümü olan, 125. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Karagül Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Karagül dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

KARAGÜL 124. BÖLÜMDE NELER OLDU NELER?

Bütün Şamverdiler için kabus dolu günler Kendal’ın yakalanmasıyla birlikte sona erse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içini yakmaktadır.

Kendal’ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelir çatar... Büyük mahkeme günü gelmiştir. Kendal’ın soğukkanlılıkla itiraf ettiği cinayetler karşısında Baran kendisine hakim olamaz ve mahkemeyi karıştırır. Kendal demir parmakların arkasına giderken, bundan sonraki en büyük cezası vicdanı ile baş başa kalıp oğlu Mehdi’nin ölümüyle yüzleşmek zorunda kalacak olmasıdır.

Kendal’ın cehenneminden geriye kalan Şamverdiler adeta savaş sonrası sessizliği andıran konağa geri dönerler... Artık herkes için kendi dengesini bulma zamanıdır.

Kendi dengelerini arayan konak halkı için zor kararlar verme zamanı gelip çatar.

KARAGÜL DİZİSİ 123.BÖLÜM İZLE

Herkesten çok sevdiği oğlunu kaybettiğini öğrenen Kendal, bu acı gerçeği kabullenemeyerek Mehdi’nin cansız bedenini hastaneden kaçırır. Mehdi ile ilgili durumdan haberi olmayan Emine, Kendal’ın babasını öldürdüğünü Oğuz’a anlatır. Oğuz Kendal’ı tutuklamak için uzun süredir aradığı fırsatı sonunda yakalamıştır. Kendal için bedel ödeme zamanıdır artık. 

Özlem’in çantasının Fırat Nehri’nde bulunması, Mehdi bebeğin ölümünü hazırlayan kazada da Kendal’ın parmağı olabileceği şüphesini doğurur. Delilleri tek tek toplayarak gerçeğe ulaşan Oğuz Kendal’ı tutuklamaya geldiğinde her zamankinden de tehlikeli bir Kendal ile karşılacaktır. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Kendal’ın intikam yemininden tüm aile payına düşeni alacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.