Karakoyunlu Bayatdoğanşalı Köyü

Karakoyunlu Bayatdoğanşalı Köyü

Bayatdoğanşalı köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bayatdoğanşalı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Iğdır köyleri arasında yer alan Bayatdoğanşalı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Iğdır Bayatdoğanşalı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bayatdoğanşalı köyü son dakika gelişmeleri, Bayatdoğanşalı köyüne özgü yemekler, Iğdır Bayatdoğanşalı köyünün tarihi, Bayatdoğanşalı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bayatdoğanşalı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bayatdoğanşalı, Iğdır ilinin Karakoyunlu  ilçesine bağlı bir köydür.Köyün adı, 1901 yılı kayıtlarında Doğanşalu olarak geçmesine rağmen 1928'de Oğuzların Bayat boyuna ithafen "Bayatdoğanşalı" olarak kayıtlara geçmiştir.Köy, Iğdır il merkezine 20 km, Karakoyunlu ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.Köyde 1886 yılında 413 Azeri Türkü yaşamaktaydı.

Bayatdoğanşalı, Iğdır ilinin Karakoyunlu ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bayatdoğanşalı köyü resimleri ve Bayatdoğanşalı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Iğdır Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bayatdoğanşalı Iğdır Arası Kaç Km? Iğdır Hava Durumu? Iğdır Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Iğdırli iseniz Iğdır Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Iğdırli Ünlüler arasında Bayatdoğanşalı Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.