Karakoyunlu Bulakbaşı Köyü

Karakoyunlu Bulakbaşı Köyü

Bulakbaşı köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bulakbaşı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Iğdır köyleri arasında yer alan Bulakbaşı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Iğdır Bulakbaşı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bulakbaşı köyü son dakika gelişmeleri, Bulakbaşı köyüne özgü yemekler, Iğdır Bulakbaşı köyünün tarihi, Bulakbaşı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bulakbaşı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bulakbaşı, Iğdır ilinin Karakoyunlu  ilçesine bağlı bir köydür.Köy, 1901'den beri aynı adı taşımaktadır.Köy, Iğdır il merkezine 21 km, Karakoyunlu ilçe merkezine 9 km. uzaklıktadır.Köyde 1886 yılında 279 Kürt yaşamaktaydı.

Bulakbaşı, Iğdır ilinin Karakoyunlu ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bulakbaşı köyü resimleri ve Bulakbaşı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Iğdır Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Bulakbaşı Iğdır Arası Kaç Km? Iğdır Hava Durumu? Iğdır Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Iğdırli iseniz Iğdır Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Iğdırli Ünlüler arasında Bulakbaşı Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
1
0
0
1
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.