Karaman Kisecik Köyü

Karaman Kisecik Köyü

Kisecik köyü haberleri, Karaman Kisecik köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kisecik köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karaman köyleri arasında yer alan Kisecik köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karaman Kisecik köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kisecik köyü son dakika gelişmeleri, Kisecik köyüne özgü yemekler, Karaman Kisecik köyünün tarihi, Kisecik köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kisecik köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kisecik, Karaman ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kisecik Köyü Resimleri ve Kisecik köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Merkez Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Merkez Karaman Arası Kaç Km? Merkez Hava Durumu? Karaman Köyleri ve Merkez Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karamanlı iseniz Karaman Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karamanlı Ünlüler arasında Merkez Kisecik Köyünde doğan biri var mı? Merkez Doğumlu Ünlüler Kimler?

KisecikKaraman'ın merkez ilçesine bağlı bir beldedir.

İslihisarDemiryurtKaşobaOrtaobaÜçkuyu ve Simci köyleri ile Konya'nın Çumra ilçesine komşudur. Karadağ'ın batısında çıplak bir arazi üzerinde yer almaktadır. 1880'li yıllarda Sarıkeçili yörüklerinin iskan edilmesi ile kurulmuştur.

1974-1975 yılarında sulu tarıma geçilmesi ile köyden göç durmuş, 1990 yılında yapılan genel nüfus sayımında 2125 nüfusa ulaşılmasının ardından 7 Kasım 1991 tarihinde yapılan referandumla kasaba olmuştur. 2000 genel nüfus sayımında ise 1578 nüfusa gerilediği görülmüştür. Adrese dayalı nüfus sayımında, belde sağlık merkezine bağlı nüfus 850 olarak tespit edilmiştir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.