Karaman Madenşehri Köyü

Karaman Madenşehri Köyü

Madenşehri köyü haberleri, Karaman Madenşehri köyü güncel son dakika gelişmeleri, Madenşehri köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karaman köyleri arasında yer alan Madenşehri köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karaman Madenşehri köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Madenşehri köyü son dakika gelişmeleri, Madenşehri köyüne özgü yemekler, Karaman Madenşehri köyünün tarihi, Madenşehri köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Madenşehri köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Madenşehri, Karaman ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Madenşehri Köyü Resimleri ve Madenşehri köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Merkez Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Merkez Karaman Arası Kaç Km? Merkez Hava Durumu? Karaman Köyleri ve Merkez Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karamanlı iseniz Karaman Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karamanlı Ünlüler arasında Merkez Madenşehri Köyünde doğan biri var mı? Merkez Doğumlu Ünlüler Kimler?

Köyün bulunduğu yerin rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 1.237 m’dir.

Karaman’ın kuzeybatısında yer alan köy 29,1 km uzaklıktadır.

Köye 8 km’den az 2 köy bulunmaktadır. Üçkuyu (Değle) 4,8 km ve Karacaören 7,03 km’dir.

Köy, sönmüş bir volkan olan Karadağ’ın üzerinde gelişmiştir. Dağın genellikle andezit, dasit ve bazaltlardan meydana gelmiş olması ve koyu renginden dolayı Karadağ olarak adlandırılmıştır. Karadağ, irili ufaklı 14 tepe ile bu tepeler arasında teşekkül etmiş yer yer az veya çok derin vadilerden müteşekkildir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.