Karaman Mesudiye Köyü

Karaman Mesudiye Köyü

Mesudiye köyü haberleri, Karaman Mesudiye köyü güncel son dakika gelişmeleri, Mesudiye köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karaman köyleri arasında yer alan Mesudiye köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karaman Mesudiye köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Mesudiye köyü son dakika gelişmeleri, Mesudiye köyüne özgü yemekler, Karaman Mesudiye köyünün tarihi, Mesudiye köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Mesudiye köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Mesudiye, Karaman ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Mesudiye Köyü Resimleri ve Mesudiye köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Merkez Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Merkez Karaman Arası Kaç Km? Merkez Hava Durumu? Karaman Köyleri ve Merkez Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karamanlı iseniz Karaman Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karamanlı Ünlüler arasında Merkez Mesudiye Köyünde doğan biri var mı? Merkez Doğumlu Ünlüler Kimler?

Şu an köyde ikamet edenler ise takribi 1906 yılında Bulgaristan'ın Silistre ili, Hacıoğlu ilçesi, Çayır Köyünden göçüp gelen muhacirlere iskan ediliyor. Köyde yaşayanların mutlu, mesut olması istenerek köye Mesudiye adı verilir.

Karaman merkezine 15 km uzaklıktadır.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum