Karaman Ortaoba Köyü

Karaman Ortaoba Köyü

Ortaoba köyü haberleri, Karaman Ortaoba köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ortaoba köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karaman köyleri arasında yer alan Ortaoba köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karaman Ortaoba köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ortaoba köyü son dakika gelişmeleri, Ortaoba köyüne özgü yemekler, Karaman Ortaoba köyünün tarihi, Ortaoba köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ortaoba köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ortaoba, Karaman ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ortaoba Köyü Resimleri ve Ortaoba köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Merkez Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Merkez Karaman Arası Kaç Km? Merkez Hava Durumu? Karaman Köyleri ve Merkez Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karamanlı iseniz Karaman Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karamanlı Ünlüler arasında Merkez Ortaoba Köyünde doğan biri var mı? Merkez Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karaman merkeze bağlı köy.

XX. yüzyılın ortalarında Süleymanhacı Köyü’nden ayrılarak kurulmuştur.

37° 26′ 47,0328” kuzey ve 33° 1′ 56,7732” doğu koordinatlarında yer alan köy, Karaman’ın kuzeybatısında geniş bir düzlükte kurulmuştur.

Köy, Karaman’a 35 km. uzaklıktadır. Köyün 12 km. batısında Konya-Çumra-Arıkören Köyü, 3 km. güneyinde Kaşoba, doğusunda Karadağ üzerinde Yassıtepe ve Üçkuyu (Değle) Köyü, 5 km. kuzeydoğusunda Süleymanhacı Köyü, kuzeybatısında Konya-Çumra-Taşağıl köyleri yer alır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.