Karamürsel Ereğli Köyü

Karamürsel Ereğli Köyü

Ereğli Köyü Haberleri, Karamürsel Ereğli Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Ereğli Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Kocaeli Köyleri Arasında Yer Alan Ereğli Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Karamürsel Ereğli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ereğli köyü son dakika gelişmeleri, Ereğli köyüne özgü yemekler, Karamürsel Ereğli köyünün tarihi, Ereğli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ereğli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ereğli , Kocaeli ilinin Karamürsel ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ereğli Köyü Resimleri ve Ereğli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karamürsel Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Karamürsel Kocaeli Arası Kaç Km? Karamürsel Hava Durumu? Kocaeli Köyleri ve Karamürsel Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kocaelili iseniz Kocaeli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kocaelili Ünlüler arasında Karamürsel Ereğli Köyünde doğan biri var mı? Karamürsel Doğumlu Ünlüler Kimler?

EREĞLİ KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE.

Ereğli, Kocaeli il merkezine bağlı Karamürsel ilçesinin doğu sınırında yer alan bir mahalledir.Merkez ilçeye uzaklığı 3 km olan Ereğli'nin geçim kaynağı balıkçılıktır. balıkçılığın yanı sıra bağcılık ve bahçecilik de yapılmaktadır. Sırtını ortalama yüksekliği 850-900 arasında olan Samanlı Dağları'na dayayan Ereğli, İzmit Körfezi'nde denize girilen tek kasaba olma özelliğinin yanında tek balıkçı kasabası konumundadır.

Akdeniz ve Türkiye'de Karadeniz iklimi nin karışımı bir iklim yaşar. Bahar ve kış aylarında sert rüzgarların estiği Ereğli'de kışlar ılık geçer. Kar yağışı nadiren gözlenir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum