Kararlılık-2019 Tatbikatı Başarıyla Devam Ediyor

Kararlılık-2019 Tatbikatı Başarıyla Devam Ediyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı unsurlarınca Ege ve Doğu Akdeniz’de icra edilen Kararlılık-2019 Tatbikatı planlandığı gibi başarılı şekilde sürüyor. Tatbikatta ani reaksiyon ve harekâta hazırlık denetlemeleri kapsamında SAT Timleri tarafından; Doğu Akdeniz v

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı unsurlarınca Ege ve Doğu Akdeniz’de icra edilen Kararlılık-2019 Tatbikatı planlandığı gibi başarılı şekilde sürüyor.

Tatbikatta ani reaksiyon ve harekâta hazırlık denetlemeleri kapsamında SAT Timleri tarafından; Doğu Akdeniz ve Ege’de belirlenen hedef unsurlara (gemi ve kara) Deniz ve Kara helikopterleri ile ani müdahaleler gerçekleştirildi. Söz konusu faaliyette; SAT Timleri eğitim hedef bölgesine süratle intikal ederek ani müdahaleyi başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. KARARLILIK-2019 Tatbikatı’nda, Amfibi Harekâta yönelik yapılan tatbikatlar da başarılı şekilde sürüyor. Aynı zamanda Suüstü Gemileri, Denizaltılar ve Hava Unsurlarının iştiraki ile Ege ve Doğu Akdeniz’in tamamında “Çok Tehditli Ortamda Harekat” eğitimi de icra ediliyor. Ege Denizi’nde de Hücumbotlar ve ATAK Taarruz Helikopterleri tarafından müşterek mücadele faaliyetleri yapılıyor.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.