Kargı Bağözü Köyü

Kargı Bağözü Köyü

Bağözü haberleri, Bağözü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Bağözü köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Kargı Bağözü köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Kargı Bağözü  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları,Bağözü köyü son dakika gelişmeleri,Bağözü  köye ait haberler, Bağözü köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bağözü, Çorum ilinin Kargı ilçesine bağlı bir köydür.Köyün adı kurulduğu günden beri Bağözü'dür ismin nereden geldiği bilinmemektedir. Köyün Osmanlı Devleti 1521 24 hane 1579 tarihli nüfus sayımında ise 27 hane olduğu belirtilmiştir ve Osmanlı Devletinin tımarlarından biridir 1579 tımar geliri 3300 akçedirBağözü Köyü 24 Oğuz Boyundan Bozoklar'dan Oğuz Kağan'ın oğlu Gün Han'ın soyundan Bayat boyuna mensup olduğu bilinmektedir.Bağözü Köyü; Kargı İlçesinin doğusunda yer alan Kızılırmak Vadisinde yerleşmiştir Çaykışla adında bir mahallesi vardır.Bu mahallesinin köye uzaklığı 3 km dir. Gökçedoğan köyü ile komşudur.

Bağözü , Çorum ilinin İskilip ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız  Resimleri ve  videoları sizin de ilginii çekebilir.

Bağözü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kzanalı var mı?

Kargı Çorum Arası Kaç Km? Kargı Hava Durumu? Çorum Köyleri ve Kargı Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Kargı doğan biri var mı? Kargı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.