Karlıova Yukarıyağmurlu Köyü

Karlıova Yukarıyağmurlu Köyü

Yukarıyağmurlu köyü haberleri, Karlıova Yukarıyağmurlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bingöl köyleri arasında yer alan Yukarıyağmurlu köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Yukarıyağmurlu köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Karlıova Yukarıyağmurlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yukarıyağmurlu köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün eski adı, 1928 yılı kayıtlarında Sevik olup, Kurmanci'de "sêvika jorîn" sözcüğü "yukarı tarlacık" anlamına gelmektedir.Köy, Bingöl il merkezine 90 km, Karlıova ilçe merkezine 60 km uzaklıktadır.

Yukarıyağmurlu , Bingöl ilinin Karlıova ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yukarıyağmurlu Köyü Resimleri ve Yukarıyağmurlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karlıova Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Karlıova Bingöl Arası Kaç Km? Karlıova Hava Durumu? Bingöl Köyleri ve Karlıova Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bingölli iseniz Bingöl Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bingöllü Ünlüler arasında Karlıova Yukarıyağmurlu Köyünde doğan biri var mı? Karlıova Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.