Kars’ta, bayram sabahı camiler doldu taştı

Kars’ta, bayram sabahı camiler doldu taştı

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte camileri dolduran vatandaşlar, Vali Rahmi Doğan ile birlikte bayram namazını kıldı.

Kars'ta, Kurban Bayramı sabahı camiler doldu taştı.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte camileri dolduran vatandaşlar, Vali Rahmi Doğan ile birlikte bayram namazını kıldı. Her sene olduğu gibi bu yıl da Evliya Camii bayram sabahında vatandaşları ağırladı.

Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte bayram namazını kılan vatandaşlar daha sonra Hasan Harakani Türbesini ziyaret ederek dua etti. Vali Doğan, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramların milli birlik ve beraberliğin zirve yaptığı günler olduğuna dikkat çeken Vali Rahmi Doğan, "Kurban Bayramı'nın 1'inci günü, bizde hem kamu kurumdaki arkadaşlarla, hem de özellikle burada bayramlaşalım istedik. Bayram namazımızı kıldık. Arkadaşlarla da bayramlaştık. Rabbim tekrar nasip etsin. Tabi bayramlar milli birlik ve beraberliğimizin zirve yaptığı günler. Bugünlerde birlik ve beraberliğimizi hatırlıyoruz. Büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Onu ihmal etmemiz lazım" dedi.

Vali Doğan, "Bu bayram Türkiye genelinde, hem İçişleri Bakanımızın, hem Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda trafik güvenliği ile ilgili bir kampanyamız var. Bu kampanya çerçevesinde vatandaşlarımız akraba ziyaretlerinde, şehirlerarası yolculuklarında trafik kurallarına uymalarını bekliyoruz. Geç olsun, ama güç olmasın, sağlıklı, sıhhatli bir şekilde sevdiklerine kavuşabilmeleri için trafik kurallarına uyarak gitsinler istiyorum. Ben tekrar tüm hemşehrilerimin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Vali Rahmi Doğan ve beraberindekiler daha sonra camiden çıkan vatandaşlarla bayramlaştı. Harakani Türbesi'nde dua eden Doğan, bölgeden ayrıldı.

Kars’ta, bayram sabahı camiler doldu taştı

Kars’ta, bayram sabahı camiler doldu taştı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.