Kartepe Eşme Ahmediye Köyü

Kartepe Eşme Ahmediye Köyü

Eşme Ahmediye Köyü Haberleri, Kartepe Eşme Ahmediye Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Eşme Ahmediye Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Kocaeli Köyleri Arasında Yer Alan Eşme Ahmediye Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Kartepe Eşme Ahmediye köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Eşme Ahmediye köyü son dakika gelişmeleri, Eşme Ahmediye köyüne özgü yemekler, Kartepe Eşme Ahmediye köyünün tarihi, Eşme Ahmediye köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Eşme Ahmediye köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Eşme Ahmediye , Kocaeli ilinin Kartepe ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Eşme Ahmediye Köyü Resimleri ve Eşme Ahmediye köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kartepe Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kartepe Kocaeli Arası Kaç Km? Kartepe Hava Durumu? Kocaeli Köyleri ve Kartepe Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kocaelili iseniz Kocaeli Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kocaelili Ünlüler arasında Kartepe Eşme Ahmediye Köyünde doğan biri var mı? Kartepe Doğumlu Ünlüler Kimler?

EŞME AHMEDİYE KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE.

Eşme Ahmediye , Kocaeli ilinin Kartepe ilçesine bağlı bir mahalledir.

Kocaeli il merkezine 23 km uzaklıktadır.taşımalı eğitime geçildiğinden beri mahallede okul bulunmamaktadır.Öğrenciler komşu köy olan Avluburun'da İlköğretim eğitimlerini devam ettirir. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.