Kartepe’de molozlar toplanıyor

Kartepe’de molozlar toplanıyor

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde ev ve bahçelerde yapılan tamir, tadilat ve bakım çalışmaları sonrası oluşan çevre ve görsel kirliliğe neden olan moloz...

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde ev ve bahçelerde yapılan tamir, tadilat ve bakım çalışmaları sonrası oluşan çevre ve görsel kirliliğe neden olan moloz ve terressübat atık toplama işi sistemli olarak yürütülüyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Moloz ve Terressübat Toplama Ekibi tarafından ilçe genelinde ring halinde toplama günleri olan mahallelerde moloz ve terressubat atıkları belediyenin kendi ekip ve ekipmanları yardımıyla yürütülüyor. Haftanın 6 günü mesai saatlerinde 13 personel ve 6 araç yardımıyla 2 ekip halinde, atıklarla ilgili iletilen talepler tek tek karşılanıyor. Ekipler özellikle gelişi güzel ve çöp konteynerleri diplerine atılan moloz ve terressübat atıklardan belirli miktarını ücretsiz olarak topluyor. Belediye encümen kararı doğrultusunda belirli miktarın üzerindeki atıkların ise kademeli ücret karşılığı toplanması gerçekleştiriliyor.

Kartepe Belediyesi yetkilileri, "Kartepe genelinde moloz ve terressübat atıkların toplanması konusunda vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlamaktayız. Vatandaşların da bu konuda gereken hassasiyeti göstererek atıklarını gelişi güzel yerlere bırakmamalarını rica ediyoruz" dedi. Mahalle sakinleri de inşaat ve bahçe atıklarının düzenli olarak, belirli bir sitem ve disiplin çerçevesinde toplatılmasını sağlayan Belediye Başkanı Üzülmez'e çevreye olan duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Kartepe’de molozlar toplanıyor

Kartepe’de molozlar toplanıyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.