Kasım Ara Tatili Süresince Öğretmenler Çevrimiçi Olacak !

Kasım Ara Tatili Süresince Öğretmenler Çevrimiçi Olacak !

Kasım ara tatili Ne zaman olacak ? Öğretmenler Kasım ara tatilinde okula gelecek mi ? MEB Bakanı Tekin, sorulara yanıt verdi. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sadece kasım ara tatili için geçerli...

Kasım ara tatili Ne zaman olacak ? Öğretmenler Kasım ara tatilinde okula gelecek mi ? MEB Bakanı Tekin, sorulara yanıt verdi. 

Kasım ara tatili Ne zaman olacak ? Öğretmenler Kasım ara tatilinde okula gelecek mi ? MEB Bakanı Tekin, sorulara yanıt verdi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sadece kasım ara tatili için geçerli olmak üzere öğretmenlerin seminer çalışmalarının online yapılacağını açıkladı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, şunları söyledi, “Eğitim sürecini birlikte sürdürmek amacıyla çaba gösteriyoruz. Dönem arası tatilleri, değişiklikleri değerlendirmek ve geleceği planlamak için önemli bir fırsat sunuyor. Yaz aylarında gerçekleşen değişiklikleri değerlendirmek ve gelecekteki faaliyetleri planlamak için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. İlgili genel müdürlerimiz, online sunumlar ve okullarda yapılacak değerlendirmelerle ilgili detaylı bilgi sunacaklar. Ancak, geçmiş uygulamalara dayanarak, öğretmenlerimizin tatil dönemi için farklı planlar yaptıklarını ve yüz yüze etkinliklerin ertelenmesini talep ettiklerini gördük. Bu nedenle, sadece Kasım ara tatili için seminerleri çevrimiçi olarak yapma kararı aldık. Ancak sizden bir ricam ve bir uyarım var: Lütfen çevrimiçi sunumları dikkatlice takip edin, çünkü genel müdürlerimiz teknik ayrıntıları sizlerle paylaşacaklar. Ayrıca, nisan ara tatili kesinlikle yüz yüze ve okullarda gerçekleşecek, bu doğrultuda planlarımızı yapalım” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.