Kayapınar Sultantepe Köyü

Kayapınar Sultantepe Köyü

Sultantepe Köyü Haberleri, Kayapınar Sultantepe Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Sultantepe Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Diyarbakır Köyleri Arasında Yer Alan Sultantepe Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Kayapınar Sultantepe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sultantepe köyü son dakika gelişmeleri, Sultantepe köyüne özgü yemekler,Kayapınar Sultantepe köyünün tarihi, Sultantepe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sultantepe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sultantepe , Diyarbakır ilinin Kayapınar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sultantepe Köyü Resimleri ve Sultantepe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kayapınar   Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı?Kayapınar Diyarbakır Arası Kaç Km?Kayapınar Hava Durumu? Diyarbakır Köyleri ve Kayapınar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Diyarbakırlı iseniz Diyarbakır Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Diyarbakır Ünlüler arasında Kayapınar Sultantepe Köyünde doğan biri var mı?Kayapınar Doğumlu Ünlüler Kimler?

SULTANTEPE KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE.

Sultantepe , Diyarbakır 'nin Kayapınar ilçesine bağlı bir mahalle.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.