Kaymakam Çetin’den engelli vatandaşa tekerlekli sandalye

Kaymakam Çetin’den engelli vatandaşa tekerlekli sandalye

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve AK Parti İlçe Başkanı Figen Ergül, Oğlakçı köyünde bebekken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemeyen...

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve AK Parti İlçe Başkanı Figen Ergül, Oğlakçı köyünde bebekken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemeyen 45 yaşındaki Hıdır Akbal'a tekerlekli sandalye hediye etti.

Varto Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen törende, Oğlakçı köyünden gelen engelli Hıdır Akbal'a tekerlekli sandalyesi teslim edildi. Engelli vatandaşın sorunlarını dinleyen Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, "Kayyum olarak merkeze insanı aldık. Bizim için önemli olan insanı mutlu ettikten sonra her şey güzelleşir. Bizde merkezde insan var. Biz her zaman engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Vatandaşımız tekerlekli sandalyesine kavuştu. Bizde mutlu olduk. Kendisine hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Varto İlçe Başkanı Figen Ergül ise, talep üzerine harekete geçtiklerini belirterek, "Bugün engelli arkadaşımıza sandalyesini teslim ediyoruz. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Rabbim utandırmasın. Böyle talepler gelirse değerlendiririz. Diğer mağdur insanlarımızın taleplerini de yerine getirebilirsek ne mutlu bize. Beş tane daha talebimiz var. Geldiğinde onları da teslim edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Hıdır Akbal ise, "Bana bu sandalyeyi verip gezmemi sağlayan Kaymakamımız Sayın Mehmet Nuri Çetin ile AK Parti İlçe Başkanımız Figen Ergül'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Çetin’den engelli vatandaşa tekerlekli sandalye

Kaymakam Çetin’den engelli vatandaşa tekerlekli sandalye

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.