Kaymakam Çetin’den muhtaç kadına ziyaret

Kaymakam Çetin’den muhtaç kadına ziyaret

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Gümgüm Mahallesi'nde muhtaç bir kadın için yaptırılan...

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Gümgüm Mahallesi'nde muhtaç bir kadın için yaptırılan evde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Gümgüm Mahallesi'nde ikamet eden ve 2 torununa bakan Naciye Birsin adlı dul kadının evinde incelemelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan Kaymakam Çetin, "Gümgüm Mahallemizde 2 torununa bakan ve ihtiyar olan Naciye Birsin adlı bayanın evinde incelemelerde bulunmuştuk. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın mütevelli heyetince kendisine ev yapılmasına karar verildi. Çok kısa bir süre içerisinde bu bayanımıza ev yaptırdık. Bugün de evinde incelemelerde bulunduk. Eksiklerinin olup olmadığını sorduk. Evi çok güzel olmuş. Kendisine hayırlı osun dileklerinde bulunduk" dedi.

Kendisine ev yapılan Naciye Birsin ise, kaymakamın evde incelemelerde bulunduğunu belirterek, "Bizim evimiz oturmaya elverişli olmadığı için ev yapma sözü verdiler. Evimizi kısa bir süre içerisinde yaptırdı. Yardım elini uzattılar. Kendisine ve bize sahip çıkanların hepsine teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaymakam Çetin’den muhtaç kadına ziyaret

Kaymakam Çetin’den muhtaç kadına ziyaret

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.